Hoe je facebook account verwijderen?


Hoe je facebook account verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Ga naar Facebook.com en meld je aan.

Stap 2. Ga naar de “account wissen” pagina op de Facebook website. Je kan enkel naar deze pagina gaan nadat je je aangemeld hebt, en het is niet toegankelijk van de opties in je profiel instellingen. Indien je het account “deactiveert” van in je instellingen, is het account gedeactiveerd maar blijft nog in het systeem zitten.

Stap 3. Klik “indienen” om te bevestigen dat je het account wil wissen. Je zal automatisch afgemeld worden en je account wordt in de lijst gezet voor verwijdering. Accounts worden pas gewist enkele uren nadat je ” indienen” hebt bevestigd. Dit wordt zo gedaan om accounts te beschermen in het geval dat een gebruiker per vergissing op de “indienen” knop heeft geduwd.

Stap 4. Kijk je email na. Wanneer het account permanent gewist is en uit het systeem is gehaald, zal Facebook een bericht sturen naar het email adres verbonden met het gewist account. Dit is het laatste bericht dat je zal ontvangen dat betrekking houd tot dit account en het is nu volledig gewist.Plaats een reactie