Hoe kan je facebook verwijderen?


Hoe kan je facebook verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

cheap camel cigarettes

Ben je Facebook beu? Dan zijn er 2 oplossingen voor je. Je kan je account deactiveren of eventueel helemaal verwijderen.

Als je je account deactiveert, worden je profiel en alle bijbehorende gegevens direct geblokkeerd voor andere gebruikers. Je wordt dus in feite van Facebook verwijderd. Ze bewaren echter wel je profielgegevens (vrienden, foto's, interesses,…) voor het geval je je account op een later moment weer wilt activeren. Als je dat doet, ziet je account er weer net zo uit als voordat je dat deactiveerde. Om je account te deactiveren moet je, nadat je ingelogd bent, op ‘Account’ (rechtsboven) clicken en ‘Accountinstellingen’ kiezen. Helemaal onderaan zie je dan ‘Account deactiveren’.

Als je Facebook niet meer denkt te gebruiken en je je account wilt wissen, moet je er rekening mee houden dat je dat account daarna niet meer kunt activeren en je de gewiste inhoud en gegevens niet meer kunt ophalen. Om dat te doen, moet je naar de volgende link gaan: https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account.

zp8497586rq


3 Reacties

  1. kim says:

    ik wil er me stopen

  2. Swake says:

    Ik wens met face book te stoppen !!!

  3. Swake says:

    Ik dank u voor het sluiten van face book !!! en voor de goede medewerking !!