Hoe email instellen op iphone?


Hoe email instellen op iphone? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Zet de iPhone aan en toets op het “Post” icoon, in de thuis pagina.

Stap 2. Kies het soort email account in het scherm dat verschijnt. De verschillende keuzes zijn, Microsoft Exchange, MobileMe, Gmail, Yahoo!, AOL en Anderen.

Stap 3. Geef je email adres, gebruikersnaam en wachtwoord in. Als dit een van de getoonde account types is, met uitzondering van Anderen, heb je nu gedaan. Als je “Anderen” kiest is er nog meer te doen.

Stap 4. Klik op “Anderen” gevolgd door “Email account toevoegen”. Type je naam, email adres en wachtwoord in. Je zal gevraagd worden om nog andere informatie in te geven, afhankelijk van de provider. Hoewel, je zal waarschijnlijk gevraagd worden om een service type te specifiëren, zoals, iMAP of POP, en je inkomende mail server, dit zal lijken op “mail.voorbeeld.com”. Geef je uitgaande mail server in het formaat “smtp.voorbeeld.com”. Als je deze informatie al op een computer staan hebt, kan de informatie daar gevonden worden. Anders, ga langs bij een IT expert op je kantoor of zoek de juiste informatie in documentatie ontvangen van je email provider.Plaats een reactie