Hoe kan ik badoo verwijderen?


Hoe kan ik badoo verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Vanaf de thuis pagina, selecteer “meld je aan” te vinden rechts bovenaan. Geef je email adres en wachtwoord in. Klik “laat me binnen” en log in op de Badoo site.

Stap 2. Klik op de “ About Badoo” hyperlink onderaan je profiel om zo naar company information te gaan. Aan de linkerkant van het scherm, kies je “contacteer ons” en vul het formulier in om hen te laten weten dat je je account wenst te wissen.

Stap 3. Wis je account manueel. Terwijl je nog aangemeld bent, klik je op “instellingen” te vinden bovenaan het scherm. Eens je de “profiel instellingen” pagina hebt bereikt, kijk links op het scherm en kies “wis profiel”.

Stap 4. Type je informatie in. Om je Badoo account te wissen, geef je wachtwoord in en in het andere veld leg je uit waarom je hun site wil verlaten. Toets op de bevestigings knop. Vervolgens zal je een berichten pagina zien met de bevestiging dat je verzoek succesvol uitgevoerd is.

Stap 5. Check je email of spam folder. Een bevestigings email is al naar je email adres gestuurd, met daarbij een link indien je je account later terug wenst aan te maken. Dit indien je van gedachten veranderd, je hebt 7 dagen de tijd om dit te doen en je informatie terug op te vragen.21 Reacties

 1. ik wil geen lid meer zijn

 2. Savonet lieve says:

  Ik wil geen lid meer zijn

 3. maltie says:

  Wil geen badoo account meer

 4. Ik wil geen badoo meer

 5. rike says:

  Ik wil geen lid meer zijn van badoo

 6. De Roeck Christel says:

  Ik wil mijn badoo account verwijderen

 7. Soleille says:

  Ik wil stoppen met Badoo

 8. Ik wil stoppen met Badoo

 9. ange says:

  ik wil geen badoo meer

 10. rieky says:

  ik wil van badoo af en mij profiel ook helemaal verwijderen

 11. claudine says:

  ik vind badoo niet meer leuk

 12. dennis says:

  Ik wil ervan af

 13. elsje says:

  graag wil ik mijn profiel volledig verwijderen.

 14. ik wil graag mijn profiel volledig verwijderen

 15. Aro says:

  En ook mijn profiel verwijderen

 16. paul van hecke says:

  Ik wil geen Badoo meer.

 17. annie says:

  Ben het spuug zat zo snel mogelijk

 18. azer says:

  Ik wil mijn badoo account verwijderen.
  Ik wil geen lid meer zijn.

 19. Marie-jon says:

  Ik wil ook van BADOO verwijderd

 20. dalila says:

  Ik wil badoo verwijden alleen van mijn telefoon omdat ik heb geen abonnement meer van deze telefoon ik wil graag badoo nog badoo gebruiken maar via Google. Maar via faebook
  Graag Hulp nodig van badoo

Plaats een reactie