Hoe maak je je haar dikker?


Hoe maak je je haar dikker? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Eet een gezond en gebalanceerd dieet. Uw haar eist voeding om dik en sterk te groeien. Eet goed om uw hoofdhuid van voldoende eiwitten te voorzien, en geniet van een grote sortering vruchten en groenten voor de voedingswaarde.

Tip 2 Gebruik een goede haarolie en masseer de wortels. Masseer uw hoofdhuid tenminste een keer per week.

Tip 3 Was uw haar om de andere dag. Schoon haar is belangrijk, maar dagelijks wassen kan beschermende olien van het haar onttrekken en uw hoofdhuid uitdrogen. Een droge, schilferachtige hoofdhuid bevordert geen sterke, dikke groei vanaf de wortels.

Tip 4 Probeer multi-vitamines te nemen die ontworpen zijn om gezonde haargroei te bevoderen. Vindt deze in de meeste natuurvoedings-zaken.

Tip 5 Gebruik geen haardroger op uw haar. Fohnen brengen schade aan. Het beste is om uw haar natuurlijk te laten drogen.

Tip 6 Borstel uw haar niet als het nat is. Nat haar heeft de neiging om makkelijk te breken. Wacht totdat uw haar droog is.

Tip 7 Vermijdt chemische behandelingen voor uw haar. Dit houdt in; bleken, haarverven en permanenten, welke uw haar beschadigen en verzwakken.Plaats een reactie