Hoe maak je een raket?


Hoe maak je een raket? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Breng uw ontwerp uit. Als dit uw eerste poging is om een raket te maken, houdt dan het ontwerp eenvoudig. Een cylinder voor de romp, een neuskegel, drie vinnen, en een motor is eigenlijk alles wat u nodig heeft. Vergeet niet de recuperatiewijze anders moet u gewoon een andere raket bouwen. Nu moet u alle materialen verzamelen en ze op maat knippen volgens uw schema.

Stap 2 Bevestig de neuskegel aan de romp, met de parachute, die aan de achterkant van de neuskegel bevestigd wordt. Plasticlijm moet gebruik worden, houtlijm bindt niet met plastic. Superlijm kan ook gebruikt worden, maar het is heel makkelijk om uzelf aan uw raket te plakken, dus wees voorzichtig.

Stap 3 Verzandt de vinnen. Het doel is om de hele raket zo glad mogelijk te maken, als hulp voor de aerodynamica. Lucht verplaatst zich makkelijker over gladde vinnen dan ruwe, waardoor u ongewenst slepen voorkomt. Balsahout is het veelgebruikte materiaal voor vinnen. Als u uw eigen vinnen maakt heeft u een vinnenmal nodig Leg deze mal op een stuk balsahout en trek de vorm over, gebruik een hobbymes om de vorm uit het hout te snijden.

Stap 4 Bevestig de vinnen nadat zij verzand zijn. Gebruik plasticlijm als u een plastic romp gebruikt, als u karton gebruikt werkt houtlijm goed.

Stap 5 Bevestig de motorsteun. Deze zal in de bodem van de raket schuiven, net onder de vinnen. Gebruik een wattenstokje om lijm aan de buitenkant van de motorsteun aan te brengen. Dit zal het vasthouden in de romp van de raket.

Stap 6 Verf de raket. Goed verfwerk bestaat uit meerdere dunne lagen, en zal de hele raket gladder door de lucht laten bewegen. Als u verschillende kleuren op uw raket wilt hebben, is het gebruik van afplakband de gemakkelijkste manier. Verf de hele raket in een van uw kleuren. Plak de plaatsen af welke u in deze kleur wilt hebben, en verf de raket opnieuw. Zodra de verf droog is trekt u het band eraf en u bent klaar.

Stap 7 Vuur uw raket af.Plaats een reactie