Hoe een kast verven?


Hoe een kast verven? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Haal alle laden uit de dossierkast en verwijder alle dossiers.

Stap 2. Verwijder al het ijzerwerk uit de laden. Steek het ijzerwerk in een plastiek zak met ritssluiting zodat het niet zoek raakt.

Stap 3. Leg een vloerkleed op de grond om de oppervlakte te beschermen en ook om te beschermen tegen vuil dat op je nieuwe verf terecht kan komen.

Stap 4. Rust je schuurmachine uit met een 220 korrel schuurpapier. Schuur zachtjes over de hele oppervlakte van de dossierkast om de oppervlakte wat af te schuren en te helpen dat de verf goed blijft aanhangen.

Step 5. Gebruik een doek om de geschuurde oppervlakte van de dossierkast af te kuisen. Zorg ervoor dat alle zaagselresten verwijderd worden, daar deze zichtbaar zullen zijn eens het geverfd is.

Stap 6. Gebruik verstuivingsgrondverf geschikt voor metaal om de hele buitenkant van de dossierkast te bedekken. Laat de grondverf helemaal drogen alvorens verder te gaan met de eigenlijke verf.

Stap 7. Hou de kan met verstuivingsverf ongeveer 20.3 cm van de oppervlakte van de dossierkast. Spuit er een dunne laag verf over. Laat de verf ongeveer 24 uur drogen.

Stap 8. Schuur de hele oppervlakte van de dossierkast terug zachtjes af.

Stap 9. Spuit een tweede laag verstuivingsverf over de buitenkant van de dossierkast.

Stap 10. Laat de verf helemaal drogen. Wacht tenminste 48 uur en probeer niet om de dossierkast terug in het kantoor te zetten of om het ijzerwerk terug te plaatsen tijdens deze 48 uur, dit om de verf te laten drogen; anders loop je het risico krassen in de verf te maken.Plaats een reactie