Hoe leer je de spagaat?


Hoe leer je de spagaat? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Oefen elke dag 30 minuten. Eigenlijk neemt het minder tijd, maar gun uzelf in ieder geval deze tijd. De truc is om het elke dag te doen om succes te hebben.

Tip 2 Warm op. Neem eerst een warm bad om uw spieren echt los te maken. Warme spieren zijn leniger en kunnen u helpen om verder in de spagaat te komen.

Tip 3 Het vasthouden van een uitvalstrekking. Buig uw knieen. Strek uw achterbeen uit achter u en houdt uw rechterbeen gebogen met uw voet plat op de grond. Leun zo ver mogelijk naar voren. Als u kunt, verlaag uw hoofd en schouders langs uw knie, zo dicht mogelijk naar de grond. Houdt deze strekking 30 seconden vast. Niet langer.

Tip 4 Breng uw been in gebogen positie onder u. Strek uw voorbeen uit. Leun weer langs de knie. Houdt deze strekking ook 30 seconden vast. Niet langer.

Tip 5 Schakel het voorbeen naar de achterbeenpositie en het achterbeen naar die van het voorbeen. Herhaal beide strekkingen met de verschillende benen. Onthoudt dat deze strekkingen niet langer dan 30 seconden elk vast gehouden moeten worden.

Tip 6 Nu bent u gereed om de spagaat te maken. Ga zo ver mogelijk naar beneden in de spagaat als u kunt. Maak u niet bezorgd als u enkele centimeters boven de grond bent. Het zal komen. Duw nog een klein beetje meer dan u gewoonlijk kunt en houdt deze strekking 1 minuut vast. Wederom, niet langer dan 1 minuut. Herhaal deze strekking met het andere been.

Tip 7 Sta op en loop een paar minuten rond. Dit zal de spieren terugbrengen naar waar zij waren. Ga voor de tweede keer terug in de spagaat en houdt het 1 minuut vast. Herhaal met het andere been. Doe dit elke dag en heel gauw zult u in staat zijn om helemaal naar beneden te gaan in de spagaat.Plaats een reactie