Hoe warming up?


Hoe warming up? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Warm eerst op voordat u begint met langzaam te strekken. Nooit “opspringen” als u aan het strekken ben. Elke beweging moet langzaam en vast zijn. Ook, een 5 minuten wandeling, binnen of buiten is een eenvoudige opwarm oefening.

Stap 2 Zit op een stoel en hef een voet voor u op totdat deze loodrecht met de grond is. Herhaal 10 keer, en schakel over naar de andere voet.

Stap 3 Sta naast een balie of stoel met uw voeten op schouder-breedte uit elkaar. Houdt de balie of stoel met uw linkerhand vast voor het evenwicht. Buig uw rechterbeen naar achteren vanuit de knie en pak uw enkel vast met uw rechterhand totdat uw dij evenwijdig is met de grond. Forceer niet de beweging. Sta recht op. Als u uw enkel niet vast kunt pakken, probeer dan uw been zo ver mogelijk loodrecht te krijgen.Houdt de strekking 20 tot 30 langzame tellen vast en wissel van been en herhaal het.

Stap 4 Haal adem. Niet uw adem inhouden als u oefeningen doet. Adem uit als u gewicht heft of oefen de meeste kracht uit. Haal adem gedurende het ontspannen gedeelte van de beweging. U zou in staat moeten zijn om te praten terwijl u bezig bent. Als u adem tekort komt om te praten, moet u het over doen. Langzaam aan.

Stap 5 Beweeg soepel en standvastig gedurende de opwarmingen en oefeningen. Vermijdt krampachtige bewegingen wat een spier kan verekken. Zet uw armen en benen niet vast. Houdt altijd een licht gevoel van ontspanning in de knieen en ellebogen.Plaats een reactie