Hoe krijg ik sitelinks?


Hoe krijg ik sitelinks? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Kies een verenigbaar thema voor je website. Je moet er je comfortabel bij voelen en enthousiast zijn over het thema. Indien jij je op een specifiek, bekend thema concentreert zal je inhoud van hogere kwaliteit zijn en meer gebruikers aantrekken die geinteresseerd zijn in je thema.

Tip 2. Kies een URL dat gemakkelijk te onthouden en te spellen is in de taal van je publiek, gebruik geen speciale karakters, het moet ook relevant zijn met je site. Zo zullen gebruikers gemakkelijk je URL kunnen intypen om toegang te krijgen tot je site. Dit zal je internet verkeer en populariteit verhogen.

Tip 3. Kies een titel en pagina titels relevant met je thema. Bijvoorbeeld, indien je website gaat over het verzorgen van kleine hondjes (toy dogs), beschrijf dan een titel zoals “Becky’s Toy Dog Grooming page” dat beter het thema van je site beschrijft dan “Becky’s Pretty pets page”. Je paginas moeten ook titels inhouden zoals “hoe een Shih-Tzu te verzorgen” of “hoe een Chihuahua te verzorgen” in plaats van niet relevante titels zoals “Verzorgings cuddles” of “knip knip”! Zo zullen gebruikers die zoekwoorden intypen die verband houden met de inhoud van je site veel vlugger op jou site terechtkomen.

Tip 4. Schrijf een inhoud dat sleutel woorden gebruikt die relevant zijn met je site. Een hoge incidentie met relevante sleutel woorden zullen de listing van je site verbeteren, maar Google zal ook de tijdspanne bijhouden die gebruikers op je site doorbrengen. Hou je inhoud interessant om te lezen, relevant en beknopt. Ongeveer 500 woorden per pagina is ideaal. Indien je honden verzorgings site op iedere pagina steeds dezelfde woorden herhaald zoals, “Kleine hondjes verzorgen” zullen meeste gebruikers niet naar de site terugkeren of er niet veel aandacht aan besteden. (zie referenties)

Tip 5. Ontwerp iedere pagina van je site met een verenigbaar kleuren patroon, layout en letter type zodat je de gebruikers niet in de war brengt.1 Reactie

  1. Linda Mahjongg says:

    thanx hier heb ik iets aan!

Plaats een reactie