Hoe thema op blackberry zetten?


Hoe thema op blackberry zetten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Zoek een thema dat je leuk vind en op je blackberry wenst te plaatsen.

Stap 2. Sla dit thema op je computer op.

Stap 3. Verbind de Blackberry nu met je computer.

Stap 4. Gebruik de blackberry software om de thema bestanden naar je blackberry toestel te kopiƫren.

Stap 5. Selecteer nu “options”.

Stap 6. Selecteer “menu”.

Stap 7. Selecteer nu “theme” en selecteer het thema dat je gekopieerd hebt.

Stap 8. Je Blackberry gebruikt nu het thema dat jij gekozen hebt.1 Reactie

  1. ik snap er nix van want je kunt helemaal geen themas van je computer op je bb zetten omdat de thema die je opslaat op je computer altijd een map is en dan kun je die map niet naar je blackberry doen jha het kan wel maar je kan het dan via je blackberry helemaal niet openen (je kan het dan zelfs niet eens vinden) maarja ik xoek l echt heeellang al naar iets maar kan maar niets vinden even als jullie een idee hebben hier is het model dat ik heb: blackberry bold 9790
    en ik hoop znel dat jullie reageren want ik wil echt leuke thema’s voor mijn bb

Plaats een reactie