Hoe kan ik legaal muziek downloaden?


Hoe kan ik legaal muziek downloaden? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Bepaal of u wilt betalen voor het downloaden van muziek. Terwijl de meeste legale sites zijn nu betaling vragen, zijn er enkele sites die toestaan om gratis muziek te downloaden. Hoewel deze sites bands zijn die de meeste mensen nog nooit hebben gehoord en die alleen proberen om hun muziek te brengen onder de aandacht van de massa. De bewezen en populaire artiesten zijn gebonden aan de sites waar men moet betalen.

Tip 2. Wees voorzichtig met sites die doen alsof ze legaal zijn. Er zijn muziek sites op het Internet die menen legaal te zijn, terwijl ze dat in de werkelijkheid niet zijn. Om de validiteit te bepalen, gebruik gewoon de regel “of het te goed om eerlijk te zijn” om te kijken of het legaal is. Als de site u de gelegenheid biedt om nummers te downloaden voor centen, of zelfs fracties van centen voor elk nummer dan is het zeer waarschijnlijk niet legaal.

Tip 3. Gebruik de betrouwbare sites van het Internet. Sites waar je muziek kunt downloaden zoals iTunes, MP3.com en de voorheen illegale Napster. Deze sites worden gebruikt en zijn betrouwbaar.

Tip 4. Kies tussen de twee meest bekende betalingsregelingen. Deze zijn: Abonnement of betalen per download. Sites waarbij u een abonnement moet nemen bieden de mogelijkheid om een maandelijkse vergoeding te betalen voor onbeperkte downloads. De betaling per download is precies zoals het klinkt, een betaling voor elk nummer dat wordt gedownload. Er is een lichte onderscheid in deze categorie echter, zoals sommige sites geld kosten per nummer en andere berekenen op basis van het aantal gedownloade muziek bestanden op basis van de grootte van de bestanden.

Tip 5. Kies zorgvuldig een muziek site uit. Met de toename van muziek sites, kunnen deze sites uit de markt geraken. Dit is een probleem want soms spelen de gedownloade nummers van het Internet op basis van de toestemming van de oorspronkelijke site. Het ergst is als een download site ophoudt te werken, kan de muziek op je computer ook ophouden te spelen.1 Reactie

  1. herman says:

    Geweldig

Plaats een reactie