Hoe krijg ik een mooi gezicht?


Hoe krijg ik een mooi gezicht? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Draag dag in, dag uit zonnebrandcrème. Er is niets schadelijker voor de huid dan de zon en niets zal de huid zo snel doen verouderen. Deze schade bestaat, naast de mogelijke kans op huidkanker, onder andere uit pigmentvlekken en vroegtijdige rimpels. Je kunt je gezicht mooi en je lichaam gezond houden door iedere dag zonnebrandcreme te dragen. Probeer een moisturizer met ingebouwde UV-filter en maak bescherming tegen je zon dagelijkse routine.

Tip 2: Verwijder iedere avond je make-up. Gebruik make-up remover om de hardnekkige producten zoals mascara en eyeliner, en dan met name de waterresistente varianten, te verwijderen. Was je gezicht met een zachte cleanser en hydrateer je huid als onderdeel van de routine voor het slapen gaan. Door met make-up op te slapen verniel je je lakens en kussen. Bovendien verstopt make-up te poriën zodat je huid niet kan ademen en zichzelf kan herstellen.

Tip 3: Probeer het aanraken van je gezicht of het pulken aan onzuiverheden. Iedere keer dat je je gezicht aanraakt, verplaats je vuil en olie van je hand naar je teerbare gezichtshuid waardoor de kans op een uitbraak van onzuiverheden groter is. Het pulken aan onzuiverheden zorgt enkel voor een grotere kans op een infectie en kan leiden tot littekens. Blijf dus met je handen van het gezicht af als je deze mooi wilt laten houden.

Tip 4: Behandel je huid voorzichtig. De huid van je gezicht, en dan met name rond de ogen, is de meest tere huid van je hele lichaam. Probeer niet te trekken of te drukken en je kunt de komende jaren genieten van een stralende huid en een prachtig gezicht.

Tip 5: Benadruk je sterkste kanten. Gebruik make-up die je tonen en kenmerken van je gezicht benadrukken en je beste kanten uit te lichten. Je kunt je richten op een mooie teint, prachtige ogen, sterke kaaklijn of volle lippen. Door een klein beetje make-up op de juiste manier aan te brengen kun je je goed verzorgde en prachtige gezicht nog mooier maken.1 Reactie

  1. Grace says:

    Leuk¥

Plaats een reactie