Hoe word ik mooi?


Hoe word ik mooi? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Sla de haarkleur over. Je natuurlijke haarkleur is misschien niet een zo opwindend rood of blond, maar het is door je genen bepaald, net zoals je huidskleur en je oogkleur. Het is waarschijnlijk de beste kleur voor jou. In plaats van geld te besteden aan het laten verven van je haar, kan je een goede shampoo en conditioner kopen die je haar goed zal wassen en het gezond zal houden.

Tip 2 Neem een vleiende maar gemakkelijk te behouden haarstijl. Als je veel tijd aan föhnen, krullen en stijlen moet besteden, dan is het zeker dat je ’s ochtends of ’s avonds laat er niet goed uit zal zien. Het zou veel makkelijker zijn om uit bed te komen, een kam door je haar te halen en er vandoor te gaan. Houd het geknipt en het zal er altijd geweldig uitzien.

Tip 3 Draag vochtinbrengende crème en zonnebrancrème. Je hebt geen dure producten nodig die de natuurlijke oliën van je gezicht verwijderen en weer een ander om vocht aan te brengen. In plaats daarvan moet je je gezicht en lichaam elke dag zachtjes afspoelen en vervolgens een goedkope vochtinbrengende crème aanbrengen. Breng zonnebrandcrème aan op de huid die niet met kleding is bedekt voordat je het huis verlaat.

Tip 4 Haal je make-up weg. In het begin zal je denken dat je er slordig uitziet, maar al snel zal je zien dat gezonde huid zijn eigen kleur voor je wangen, lippen en oogleden levert.

Tip 5 Breng lipbalsem aan om je lippen van uitdrogen te beschermen terwijl je de natuurlijke kleur erdoorheen kunt zien. De meeste lipbalsems zorgen ook voor wat glans.

Tip 6 Laat je nagels ongelakt. Knip ze op redelijke lengte en houd ze vochtig en schoon. En beetje vulling en slijping geeft je een natuurlijke Franse manicure zonder basis, glans, overjas en sneldroger. Draag handschoenen voor tuinieren en huishouden om te voorkomen dat je nagels beschadigen.

Tip 7 Gebruik een pincet spaarzaam. In plaats van je wenkbrauw in een onnatuurlijke vorm te dwingen, pluk je afgedwaalde haartjes onder en tussen de wenkbrauwen er gewoon uit. Een paar keer kammen met een wenkbrauwkam of met je vingers is alles dat je nodig hebt.

Tip 8 zoek een subtiele, natuurlijke parfum. Lavendel en vanille zijn goede keuzes voor parfum die lijken een deel van je te zijn in plaats van iets dat je hebt aangebracht. Misschien ben je zelfs in staat een geurende wasverzachter te gebruiken. Draag altijd dezelfde parfum, en mensen zullen jou herinneren wanneer ze het ruiken – zelfs als je daar niet bent.

Tip 9 Verzorg je voeten. Schrob je hielen om van harde, droge huid af te komen en houd je teennagels geknipt.1 Reactie

  1. mary says:

    hoi als je mooi wilt worden volig mij tips 1 niet en diva worden dan word je zeker niet mooi en je moet mooi en talent heben wat is het nodig om mooi tezijn je moet apseteren wie je bent en niet iemand die je niet kent worden dan ben je zeker je zelf niet

Plaats een reactie