Hoe kan je snel geld verdienen op runescape?


Hoe kan je snel geld verdienen op runescape? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De eerste stap is om de Rune Mysteries quest te vervolledigen. Het is zeer gemakkelijk daar je niets anders hoeft te doen dan heen en weer te lopen tussen Varrock en South west van Lumbridge. Je moet ook een pik houweel hebben (welk metaal doet er niet toe).

Stap 2. Reis naar Varrock en steek alle kleding, harnas, wapens en onderwerpen in de bank voor licht gewicht. Neem het pik houweel van het hoogste niveau dat je kan dragen.

Stap 3. Wandel naar de aubury juist zuidelijk gelegen van de Oost bank in Varrock. Klik erop en kies voor teleport. Hij zal je naar de essence mijn”teleport” brengen en je kan beginnen met het ontmijnen van de essence.

Stap 4. Nadat je inventaris compleet is, stap in het portaal en ga terug “teleport” naar Varrock. Wandel naar de Oost bank en steek al je essence in de bank.

Stap 5. Herhaal dit tot je minstens 1k (1000) essence hebt. Neem het uit de bank in een note door op note te klikken, in de rechterhoek onderaan van de withdrawal/deposit plaats van de bank. Je moet de essence verkopen voor ongeveer 30 – 35 GP per stuk. Dus als je 1k essence hebt, zou je moeten 30-35k hebben.Plaats een reactie