Hoe extra geld verdienen?


Hoe extra geld verdienen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Zoek uit welke firma overuren ter beschikking stelt of extra parttime posities beschikbaar heeft zodat je extra werk kan aannemen, of je kan voor thuiswerk opteren om een extra inkomen te verdienen. Indien je in ploegen verband werkt, als een verpleegster, ober of ander beroep, laat je medewerkers dan weten dat je geinteresseerd bent om wat extra uren bij te doen. Soms is je huidige job de beste bron om voor extra inkomen te zorgen.

Tip 2. Evalueer je vaardigheden en interesses om een niche te vinden voor een kleine deeltijdse zaak of job die je graag zou doen. Maak een lijst van alle jobs die je al gedaan hebt of voor gesolliciteerd hebt en kijk of dat enige ideeen teweeg brengt. Heb je ooit als onderwijzer gewerkt? Overweeg dan om bijlessen te geven ofwel in een school of individueel.

Heb je talent om als kapper of paarden trainer aan de slag te gaan? Adverteer je diensten en je kan mischien nog verbaasd zijn naar de vraag die je krijgt – en hoeveel extra geld je kan verdienen s’avonds en in het weekend.

Tip 3. Ga naar lokale bedrijven voor een potentiele overeenkoming. Bijvoorbeeld, indien je graag naait en weeft bel dan met de lokale fabriek en winkels om na te gaan of zij eventueel een positie hebben als wever voor thuiswerk of in de fabriek zelf.

Tip 4. Produktie in grote aantallen. (Of voeg bijkomende hoeveelheden toe) van iets wat je al doet, en verkoop de extras. Bijvoorbeeld, indien je thuis brood bakt voor de familie, bak dan extra baksels en verkoop ze op de boerenmarkt of via de kerk of een of ander gemeenschaps organizatie.

Indien je juwelen maakt als geschenken voor vrienden, maak er dan meer en verkoop ze online en op lokale vakbeurzen.

Tip 5. Plant zaadjes in de winter en herpoot ze in aparte turf potjes wanneer ze enkele centimeters groot zijn. Verkoop deze ze in de lente op je lokale boerenmarkt of op de vlooienmarkt. Dit is een simpele manier om extra geld te verdienen daar vele mensen de voorkeur geven aan kwaliteit pootplantjes te kopen in plaats van zelf te zaaien. Tip: Ga voor afwisseling, vooral voor “heirloom” soorten dat men niet kan vinden bij de nationale planten kwekerijen.

Tip 6. Verzamel je bezittingen die je niet langer nodig hebt en verkoop ze op de vlooienmarkt of op een gemeenschappelijke openbare verkoop waar veel voetverkeer is. Indien je vlug extra geld moet verdienen is dit de beste manier om te werk te gaan. Prijs je goederen niet te duur maar ook zo dat je het geld verdient dat je nodig hebt. Indien je dure goederen hebt, zet ze dan op Craigslist voor je de openbare verkoop begint.Plaats een reactie