Hoe kan je beter tegen alcohol?


Hoe kan je beter tegen alcohol? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Eet een goede maaltijd voor het uit drinken gaan om je tolerantie vermogen te verhogen. Het is best een maaltijd te eten dat rijk is aan koolhydraten en vet. Je wordt vlugger dronken op een nuchtere maag. Koolhydraten en vetten vertragen de snelheid aan wat alcohol in je systeem wordt opgenomen. Eten voor het drinken zal niet voorkomen dat je dronken wordt; maar je wordt minder vlug dronken.

Tip 2. Drink een glas volle melk voor je begint alcohol te drinken. De melk legt een vetlaag op je maag, dit zal de opname van alcohol vertragen op dezelfde manier als het voedsel doet.

Tip 3. Drink 1 glas water voor ieder glas alcohol dat je drinkt. Het water zorgt ervoor dat je niet dehydrateert door de inname van alcohol. Het helpt ook bij het verdunnen van de alcohol in je systeem zodat je niet zo snel dronken wordt.

Tip 4. Kies voor schone drankjes. Hoe meer ingrediënten in de drank, des te meer kans heb je om dronken te worden en des te erger zal je kater zijn de volgende ochtend. Een schoon drankje is een drankje met niet meer dan 2 ingrediënten erin, zoals rum en cola. Bier wordt niet aanzien als een schone drank daar het veel chemicaliën inhoud.

Tip 5. Hou je heel de avond aan dezelfde drank. Het mengen van verschillende soorten drank zal je alleen maar vlugger dronken maken.Plaats een reactie