Wat te doen tegen zweten?


Je kent het wel, je wilt lekker weer in de zomer alleen dat vervelende zweten heb je er liever niet bij. Helaas hebben veel mensen er last van. Zweetplekken onder de oksel, nare luchtjes en helemaal erg als je nog op een feestje bent ook in de zomer.Bij sommige mensen is het zo erg dat ze er onzeker van worden en niet eens meer normaal durven te bewegen. Wat kun je er aan doen?.

Deodorants.

Deodorant is de bekendste oplossing maar helaas is dit niet voldoende voor de meeste mensen. De lucht wordt niet voldoende weggenomen en de plekken blijven zichtbaar. Je zult dus naar een andere oplossing moeten zoeken als deodorant niet voldoende helpt.

Tonics.

Gelukkig bestaan er ook speciale tonics die het overmatig zweten tegengaan. Deze tonic dep je op je oksel en je gaat er minder van zweten. Bij de meeste mensen is dit een goede oplossing. Voor een paar euro heb je een hele goede tonic die je probleem in de hand houd.

Patch.

Het nieuwste hulpmiddel tegen zweten zijn de Apatch. De Apatch is een dunne patch die je in je kleren kunt plakken op de plekken waar je veel zweet, bijvoorbeeld je oksel. Al het zweet wordt geabsorbeerd in de A-patch. Geen last meer van zweetplekken en gele verkleuringen in je kleding.Na gebruik verwijder je de patch gewoon en gooit hem in de prullenbak.Ze zijn per stuk verpakt en volgens zeggen werken ze goed.Plaats een reactie