Hoe kan ik zoosk verwijderen?


Hoe kan ik zoosk verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Ga naar de Zoosk website en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord, dit heb je ontvangen tijdens de registratie procedure.

Stap 2. Klik je gebruikersnaam aan bovenaan de pagina om toegang te krijgen tot je profiel menu. Klik vervolgens op “instellingen” en dan op “account”.

Stap 3. Klik op “Deactiveer jouw Zoosk account”. Je zal gevraagd worden of jij je account echt wilt afzeggen, samen met informatie over je abonnement. Als je echt je profiel wilt wissen, klik dan op “Deactiveer Zoosk account” onderaan de pagina.

Stap 4. Klik de reden aan waarom jij je Zoosk account deactiveert, Zoosk gebruikt deze informatie voor marketing doeleinden.

Stap 5. Klik nog een op “Deactiveer Zoosk account” om je account te wissen en teruggebracht te worden naar de aanmeld pagina. Je profiel zal van de site gewist worden en je zal een nieuw profiel moeten aanmaken als je beslist om Zoosk terug te gebruiken.19 Reacties

 1. sonja says:

  ik wordt door mannen bekeken en heb me niet eens ingeschreven!!!!!

 2. ik wil heel graag van zoosk mij laten ver wijderen,ook mijn frofiel,alles ver wijderen.
  hartelijk bedankt.

 3. sharon says:

  goedenmorgen met sharon hoe kom ik van die rare site zoosk ag wand mijn huwlijk staat nu op springen door die rare zoosk ik heb alles geprobeerd om die site te verwijderen maar tog komt die site op een of andere manier weer terug ik moet gewoon van die site af mijn man denkt nu dat ik iemand anders heefd ik ben wel getrouwd en heb ook nog 3 kinderen en dat alles staat nu wel op spel door die rare zoosk help me aub ik moet daar van af groetjes van mijn

 4. tineke says:

  Ook bij mij heeft zoosk nog steeds de BRUTALITEIT om met mijn account aan de haal te gaan bij Jan en alleman. Terwijl ik mijn account heb laten deleten bij deze aso-club.
  Mijn volgende stap is mijn rechtsbijstand inschakelen en een schadeclaim indienen, wegens onrechtmatig gebruik (en ontstane overlast voor mij en anderen) van mijn email adres!

 5. jolanda says:

  zoosk niks aan weggooi.

 6. Chantal says:

  ik ben niet ingeschreven en sta er toch op raar? ik vind dat dit niet kan, wordt door andere mannen bekeken terwijl ik gelukkig getrouwd ben, ik heb me al afgemeld en blijf toch mails ontvangen weet iemand wat hier tegen te doen is?

 7. dineke says:

  Ik heb het zelfde probleem heb mij nooit ingeschreven en toch krijg ik mails hiervan.
  Ik ben van plan om de politie in te schakelen wie wil dit nog meer

 8. Ibby says:

  Hier hetzelfde probleem… Ik kan deze stomme zoosk acount
  Niet verwijderen.. In heb hier nooit achtergezocht.. En dan krijg in tekens van die stomme berichten. Pff wil er snel van af voordat mij man dit ziet.. Die gaat hier niet blij mee zijn..
  Help aub!!!

 9. y.fox says:

  wil van Zoosk af want dat is gewoon geld afzetterij wist niet dat het een Datingsite was

 10. Patty says:

  Ik wil absoluut van Zoosk af, ontvang boodschappen in het Spaans, spreek geen spaans en ben absoluut niet geinteresseerd in een datingsite, ik ben zomaar via FB door hen benaderd en nu elke dag 3 tot 4 mails op mijn privé mailadres, ik heb mijzelf nimmer aangemeld.

 11. Geen mail meer sturen over mannen ben namelijk niet geïnteresseerd in juli gedoen

 12. Mien Bos says:

  Ben een getrouwde vrouw graag geen berichten meer

 13. Vanbergen Annick says:

  Krijg hier net ook ene mail na de andere van mensen die ik niet ken en niks mee te maken wil hebben . Heb mij op geen enkele site ingeschreven en wil dan ook gerust gelaten worden . Indien ik thuis problemen zou krijgen wegens zooks gaat dat voor hun niet goedkomen . Dat beloof ik hun nu vandaag al.

 14. ik wil van die website af

 15. wat gaan we er aan doen met ze allen zal dat toch wel lukken om daar van af te komen toch

 16. aaltje says:

  Heb per abuis geklikt op zoosk via facebook niet wetend wat het precies inhield, intussen weet ik het wel , het is verschrikkelijk ben zo kwaad heb alles geprobeerd om er van af te komen mails verstuurd naar facebook het helpt allemaal niet. Ben een vrouw van 73 gelukkig getrouwd , Kinderen van in de 50 , kleinkinderen en achterkleinkinderen, dus begrijpelijk dat ik hierin niet geïnteresseerd ben. Heb via facebook de aps verwijderd helpt ook niets, via de mail zoosk geblokkeerd ,ook geen resultaat. alles terugkaatsen , ook niet . komt steeds weer, ben zo boosssss Ik heb geen account want ik heb mij nooit ingeschreven, in vredesnaam HOE KOM IK HIER VANAF.

 17. tara says:

  er staat dat je moet inloggen bij zoosk, maar ik heb mezelf niet ingelogd hoe kan ik me dan afmelden? hoe durven ze eigenlijk om in mijn gegevens te komen en emails te sturen? dat zijn wanpraktijken.

 18. nancy says:

  hoe kan ik de machtiging stop zetten van Zooks wie kan mijn daar het adres van geven

 19. Jennis says:

  Zoosk hopeloos gezeik. Ken niet eens abonnement stop zetten en me account verwijderen.

Plaats een reactie