Hoe tweet verwijderen?


Hoe tweet verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Ga naar Twitter’s website en klik op “aanmelden” rechts bovenaan de pagina. Geef je Twitter gebruikersnaam in of email en wachtwoord en klik op “aanmelden”.

Stap 2. Klik het “profiel” link in de menu balk bovenaan de thuis pagina van Twitter. Dit zal je naar je profiel leiden hoe anderen het zien, dit somt je meest recente Tweets op.

Stap 3. Scrol naar beneden om de Tweet te vinden die je van je Twitter profiel wilt verwijderen. Twitter gebruikt een automatisch scrollende eigenschap dat meer tweets zal laden iedere keer je naar beneden scrolt.

Stap 4. Hou je muis over de tweet die je wilt verwijderen en klik op het kleine grijze icoontje dat in de rechtse bovenhoek van je tweet verschijnt. Als je op de pijl drukt, zal er een detail venster verschijnen aan de rechterkant van je Twitter profiel en de opties zullen onder je tweet te zien zijn.

Stap 5. Klik op de “wissen” link. Klik de “ja” toets wanneer erom gevraagd door Twitter om te verifiëren dat je echt je tweet wilt wissen. De tweet zal niet langer op je Twitter stream te zien zijn.1 Reactie

  1. myrna says:

    Hoe kan ik een hate tweet van een ander verwijderen?

Plaats een reactie