Hoe kan ik sneller lopen?


Hoe kan ik sneller lopen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Kom te weten wat het maximale aantal mijlen is, dat je kunt rennen gedurende één training. Dit is belangrijk, aangezien het de basis zal zijn voor jouw ren schema. Om dit te doen, bezoek een lokale binnen- of buitenrenbaan en ren totdat het niet meer comfortabel aanvoelt om dat te doen. Zodra dat gebeurt, noteer hoever je hebt gerend.

Stap 2. Ren de genoteerde afstand om de ene dag, voor 2 achtereenvolgende weken. Tegen het einde van die twee weken, zul je opmerken dat jouw overall tijd voor het afleggen van de desbetreffende afstand, is afgenomen. Om zeker te zijn ervan dat je op een vlak oppervlak rent, zou je deze training nog eens op een renbaan moeten doen.

Stap 3. Voer jouw training op met één of twee mijlen, nadat de tweeweekse periode ten einde is gekomen. Met andere woorden, als je om de ene dag vijf mijlen hebt afgelegd, zou je jouw training naar 6 of 7 mijlen moeten opvoeren. Je zou deze afstand om de ene dag moeten afleggen, voor twee weken lang.

Stap 4. Voer jouw training nog eens op met één mijl. Ren deze afstand om de ene dag, deze keer voor slechts één week. Volgens dit voorbeeld zou je nu om de ene dag 8 of 9 mijlen afleggen.

Stap 5. Geef jouw lichaam wat rust, door de training van het begin voor een week lang om de ene dag te doen. Met andere woorden: als je begon met het om de ene dag rennen van vijf mijlen per week, ren deze vijf mijlen voor 3 tot 4 dagen gedurende deze “rustweek”.Plaats een reactie