Hoe itunes installeren op pc?


Hoe itunes installeren op pc? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Ga naar de Apple Download site en vul je e-mail adres in. Kies de Windows variant van het programma en klik op de knop “Download iTunes”.

Stap 2: Druk op “Save” wanneer het venster “File Download” tevoorschijn komt om het bestand naar jouw PC te downloaden.

Stap 3: Zoek nadat de installatie gereed is naar het installatiebestand op je bureaublad en druk twee maal op het icoon.

Stap 4: Volg voor het installeren van het programma de installatie en kies de opties die bij jouw wensen aansluiten. Je kunt bijvoorbeeld aangeven of je een snelkoppeling op je bureaublad wilt plaatsen en zelfs er voor kiezen om iTunes in te stellen als jouw standaard muziekspeler.

Stap 5: Druk op “Next” om het programma op jouw computer te installeren. Na de installatie zul je je computer opnieuw moeten opstarten.

Stap 6: Open het nieuwe iTunes programma dat je zojuist hebt geïnstalleerd door op het iTunes icoon te klikken.

Stap 7: Het programma zal nu zoeken naar MP3’s die al op jouw computer staan. Laat het programma zoeken naar MP3’s door de optie “Add MP3s and ACC Files” te selecteren.

Stap 8: Besluit of je wilt dat iTunes jouw bestanden organiseert. Klik als je je bestanden op dezelfde plek wilt houden op de “Next” knop.

Stap 9: iTunes zal worden gestart en je kunt nu door je muziekbestanden bladeren en deze laten afspelen.Plaats een reactie