Hoe een film in itunes zetten?


Hoe een film in itunes zetten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Installeer een DVD ripper en een programma dat DVD rips omzet naar iTunes video’s op je computer. Meeste gekozen DVD rippers houden ook gratis DVD rippers in zoals de Freez DVD ripper, en ook Freeware ’s Zoom’s gratis DVD ripper. Meeste rippen Dvd’s naar MPEG of AVI formaat, dus je hebt een programma nodig zoals een DVD naar iTunes converteer programma om dit te doen.

Stap 2. Steek je DVD in de DVD drive van je computer en start het programma op dat je gekozen hebt om dvd’s te rippen. Volg de handleiding van het programma om de instellingen in te stellen zodat het in MPEG of AVI formaat ript. Het kan enkele uren duren voor de DVD gedaan heeft met rippen, dus wees geduldig.

Stap 3. Open het DVD naar iTunes converteer programma en selecteer – bestand – openen. Zoek het bestand dat je geript hebt, open het en druk dan op de converteren toets. Rechts zal je zien waar het bestand wordt opgeslagen—hier zal je het kunnen vinden als je het aan iTunes wilt toevoegen.

Stap 4. Na een poosje, zal het converteren van DVD naar iTunes afgelopen zijn. Als je foutmeldingen merkt, probeer dan boven vernoemde stappen. Indien niet, ga dan verder door iTunes te openen.

Stap 5. Als je het nog niet gedaan hebt, ga dan naar de iTunes website en download de gratis iTunes player. Het is absoluut noodzakelijk dat je dit programma download en installeert, daar je het nodig zal hebben voor de twee laatste stappen.

Stap 6. Eens je in iTunes bent, klik op de bestandstoets links bovenaan en selecteer: “Importeren”. Ga vanaf hier naar de map waar je de DVD conversie bewaard hebt en selecteer het. Klik vervolgens op “Openen” en wacht tot het in je mediatheek verschijnt.

Stap 7. Als je alles juist gedaan hebt, zou je de hele video in je mediatheek moeten zien, het is nu beschikbaar om af te spelen met iTunes, je kan het ook op je iPod afspelen. Als je de DVD niet ziet, moet je opnieuw door de stappen gaan en kijken of je ze allemaal gevolgd hebt.Plaats een reactie