Hoe xp installeren?


Hoe xp installeren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Wees er zeker van dat jouw computer Windows XP kan draaien voordat je verder gaat. Zoek uit wat de eisen zijn voor jouw computer om het programma te kunnen gebruiken. Een oudere computer met minder werkgeheugen werkt niet goed met Windows XP.

Stap 2: Schaf de versie van Windows XP aan die overeenkomt met jouw installatie methode. Als je als een versie van Windows hebt, heb je een upgrade nodig. Zo niet, scha f dan de volledige versie aan. Windows zal de vraag stellen of het een upgrade is of een volledige installatie.

Stap 3: Zet de computer uit en plaats daarna het XP programma in de CD speler. Start de computer opnieuw op en het besturingssysteem begint met het installatie proces. Je kunt kiezen voor een nieuwe instalatie of een upgrade.

Stap 4: Waardeer je huidige Windows versie op naar XP. Deze keuze voegt de onderdelen toe die je nodig hebt om Windows XP te draaien op een aantal onderdelen van je oude Windows besturingssysteem.

Stap 5: Zoek de oude Windows CD and product code. Je moet deze kunnen aantonen wanneer je gaat upgraden. Installeer de meest recente upgrade van de BIOS van jouw computer van de leverancier. Sommige opties aangeboden door Windows XP kunnen niet werken onder de oudere programmering van jouw computer.

Stap 6: Start de oude Windows op en kies de optie “Vernieuwen”. Sluit alle programma’s waaronder de Internet verbinding maar zorg er voor dat de Microsoft firewall blijft werken. Installeer het volledige programma door de informatie uit Stap 3 te volgen maar maak een nieuwe besturingsysteem configuratie aan. Volg altijd de instructies op het scherm.Plaats een reactie