Hoe adobe reader installeren?


Hoe adobe reader installeren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Dubbelklik op het uitvoerbaar bestand dat je hebt gedownload om de installering te beginnen.

Stap 2. Klik “Volgende” in het kennismaking scherm van het geïnstalleerde bestand om verder te gaan naar het eind gebruiker akkoord.

Stap 3. Klik op het “gebruikersakkoord aanvaarden” toets, gevolgd door “Volgende”. Dit geeft aan dat je het gebruikersakkoord hebt gelezen en klaar bent om Adobe Reader te installeren.

Stap 4. Kies de directory waar je Adobe Reader wenst te installeren. Standaard zal Adobe reader geïnstalleerd worden in “C:\Program Files\Adobe\Reader” directory, maar je kan dit veranderen door “browse” te klikken en een andere directory te kiezen.

Stap 5. Klik “Volgende” eens je het installatie pad dat jij wilt gebruiken gekozen hebt. De installatie procedure zal nu beginnen.

Stap 6. Klik “Gedaan” eens de installatie van Adobe Reader compleet is. Dit zal het installatie programma sluiten en terug keren naar je bureau blad.

Stap 7. Verbeter/update jou versie van Adobe Reader door het op te starten (klik Start, Alle Programma’s, “Adobe” en dan “Reader”) wacht nu tot de reader zijn versienummer vind. Het zal dan verbinding maken met de Adobe website om na te kijken of dit de laatste nieuwe versie is. Is het dit niet, dan zal je gevraagd worden om te verbeteren naar de laatst beschikbare versie. De verbetering/update wordt automatisch geïnstalleerd zonder bijkomende input.Plaats een reactie