Hoe itunes overzetten?


Hoe itunes overzetten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Koppel je iPod aan je oude computer en verzeker jezelf dat alle muziek uit het iTunes programma op deze computer succesvol is overgeplaatst naar de iPod. Wanneer je de iPod regelmatig aan deze computer koppelt, zal dit synchronisatie proces slechts enkele minuten duren. Koppel wanneer het synchronisatie proces afgerond is los van deze computer.

Stap 2: Als je dit nog niet gedaan hebt, installeer dan het iTunes programma op je nieuwe laptop . Je kunt dit doen door naar de Apple website te gaan (zie onder het kopje Resources), op de “Download iTunes” link te drukken en de daarna volgende opdrachten te volgen. Start iTunes op wanneer de installatie afgerond is.

Stap 3: Koppel de iPod met alle liedjes die je wilt kopiëren aan op de laptop waarnaar je deze wilt overzetten. Hierdoor opent iTunes een scherm met drie opties: “Annuleren”, “Wissen en synchroniseren” (deze optie verwijdert alle liedjes op de iPod die niet op je laptop staan en synchroniseert daarna de iPod met de laptop) en “Zet aankopen over”. Deze laatste optie zet alle geautoriseerde iTunes-aankopen op de iPod over naar de nieuwe computer.

Stap 4: Klik op de “Zet aankopen over”. Er zal nu een nieuw venster geopend worden met de melding of je “deze computer autorisatie wilt geven voor de artikelen die aangeschaft zijn via de iTunes winkel”. Druk op “Autoriseren”. Hierna vraagt iTunes om in te loggen met je Apple gebruikersnaam en wachtwoord. Druk wanneer je dit gedaan hebt opnieuw op “Autoriseren”.

Stap 5: Druk op “Ok” knop op het scherm dat opkomt en aangeeft hoeveel computers je geautoriseerd (met een limiet van 5) hebt op dit account . Hierna begint het overzetten van je iPod naar jouw nieuwe laptop.Plaats een reactie