Hoe iemand vertellen dat je verliefd bent?


Hoe iemand vertellen dat je verliefd bent? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Erken bj uzelf dat u klaar bent om het te zeggen. Als u uzelf overtuigd heeft dat u inderdaad klaar bent, als de tijd daar is behoeft u uzelf niet in de maling te nemen om het te doen. Maak NOOIT een plan wat u zult gaan zeggen. Het zou naar vorenkomen als gerepeteerd en te langdradig.

Tip 2 Wees eenvoudig. De zin “Ik hou van je” is even precies als je het kunt krijgen. Enige extra woorden kan lijken dat u wilt valideren waarom u van hen houdt. Als u iets moet toevoegen, houdt het dan kort en lieflijk. “Ik hou meer van je dan wat dan ook, en het verbaast me” is beter dan; “Ik hou zoveel van je! Ik zou de rest van mijn leven met jou kunnen kunnen doorbrengen. Wij zijn perfect samen”.

Tip 3 Weest voorbereid op de ergste afwijzing. Het komt voor, en het is helaas zo voor de meeste van ons op de een of andere manier. En , Laten we het onder ogen zien, afwijzen doet pijn. Het beste wat u kunt doen in deze situatie is dat u onthoudt dat u van hen houdt, wat er ook gebeurt. Zij kunnen tijd nodig hebben, of zij kunnen nooit van u gaan houden. Hoe dan ook, liefde naar waarheid gezegd is beter dan gezegd uit medelijden of schuld. Weest gelukkig dat zij niet hebben gelogen. En onthoudt, als zij niet van u houden, er is iemand die u al de onvoorwaardelijke liefde zal geven die u nodig heeft ! Gelukkige Jacht!Plaats een reactie