Hoe kan je zien dat iemand verliefd op je is?


Hoe kan je zien dat iemand verliefd op je is? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Let goed op de lichaamstaal van uw partner wanneer hij of zij in de buurt is. In de beroemde studie van UCLA psycholoog Albert Mehrabian gaf hij aan dat 55% van van hoe een individueel zich voelt over iemand anders, aangetoond kan worden door zijn lichaamstaal. Wanneer je wederhelft heel veel lichamelijk contact zoekt als hij bij je in de buurt is, is de kans groot dat hij sterke gevoelens voor je heeft.

Tip 2 Bestudeer de manier van praten van je partner tijdens een gesprek en vergelijk de manier van praten in een gesprek met iemand anders. Mehrabian gelooft dat 38% van hoe een persoon denkt over een ander, vastgesteld kan worden door de manier waarop iemand over of tegen een persoon praat. Wanneer je wederhelft een lieve, bezorgde en meelevende toon heeft, is het aannemelijk dat haar gevoelens voor jou aan het groeien zijn.

Tip 3 Ontwijk het maken van een beslissing van hoe je partner over je denkt direct na de seks. Oxytocine is een invloedbaar hormoon die zowel bij mannen als vrouwen vrijkomen tijdens een orgasme, waardoor een verhoogd gevoel van verbinding en verbintenis ontstaat. Het vaststellen of je partner van je houdt tijdens het na-gemeenschaps knuffelen zou je een onterechte mening kunnen geven over wat je partner voor je voelt door een verhoogde afgifte van hormonen.

Tip 4 Tel de keren dat je wederhelft per dag contact met je zoekt. Studies tonen aan dat personen die verliefd zijn een hoger niveau van serotine in de hersenen hebben. Onderzoekers geloven dan een hoog niveau aan serotine tot gevolg heeft dat een persoon constant aan de ander denkt, daarom, hoe vaker hij belt, hoe meer hij overduidelijk aan je denkt.Plaats een reactie