Hoe vertellen dat je zwanger bent?


Hoe vertellen dat je zwanger bent? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Verzeker jezelf ervan dat je gevoelens over de zwangerschap duidelijk zijn voordat je ook maar begint met je vriend te praten. Weet zeker of je gelukkig bent, opgewonden, bang, ontdaan of boos.

Tip 2 Beslis wat je met de baby wilt doen. Uiteindelijk is het aan jou, en je moet het gesprek ingaan met een mening, ook al is het om je vriend uit horen over zijn gevoelens.

Tip 3 Ga meteen naar een dokter, als je dit nog niet hebt gedaan, om alle informatie te krijgen over je zwangerschap, zoals hoe ver je al bent en wat de gezondheidsmaatregelen zijn die je meteen moet maken.

Tip 4 Maak een afspraak om je vriend te ontmoeten op een comfortabele en privé plek nadat je al deze informatie in je hand hebt en je gevoelens hebt uitgewerkt. Één van jullie huizen zou het beste zijn.

Tip 5 Wees zeker dat je de volledige aandacht van je vriend heb. Kijk in zijn ogen en leg een hand op zijn hand.

Tip 6 Vertel hem het nieuws meteen, rustig. Geef hem even om het nieuws te verwerken. Geef hem wat tijd om te kunnen reageren.

Tip 7 Bespreek de informatie die je van je dokter hebt gekregen met hem, ook hoe ver je al bent en de gezondheids kwesties waar je meete maken gaat krijgen.Plaats een reactie