Hoe iemand verrassen?


Hoe iemand verrassen? Wij zochten het voor je uit:

 

Tip 1: Wanneer je van plan bent om iemand te verrassen, hoef je niet te wachten op een speciaal moment zoals bijvoorbeeld een verjaardag of een jubileum. Een verrassing wordt het meest gewaardeerd wanneer het goed doordacht is en rechtstreeks uit het hart komt.

Tip 2: Wanneer je iemand wilt verrassen hoeft het niet met dure cadeau’s te zijn. Een verrassing kan iets eenvoudigs zijn zoals iemand een dienst bewijzen of een gedicht voorlezen dat speciaal voor die ene persoon is geschreven.

Tip 3: Verzin als je een vriendin hebt die zich de laatste tijd verdrietig voelt een kleine verrassing om haar op te vrolijken. Een andere vriend is wellicht overweldigd met het zorgen voor de kinderen en het balanceren van de huishoudelijke taken. In dat geval kan een kleine verrassing zelfs iets triviaals als het aanbieden om op de kinderen te passen om haar meer tijd voor zichzelf te gunnen zijn. Dit soort verrassingen worden zeer gewaardeerd.

Tip 4: Kinderen houden van een goede verrassing op zijn tijd. Plan een manier om hen te verrassen wanneer zij een prestatie hebben geleverd zoals bijvoorbeeld het behalen van goede rapportcijfers of het onder de knie krijgen van een vaardigheid. Verrassingen kunnen ook uitstekend gebruikt worden als een aanmoediging. Als jouw kind een fascinatie heeft met dieren, plan dan als verrassing een dagje naar de dierentuin. Vergeet niet een camera mee te nemen om dat ene moment op beeld vast te leggen.

Tip 5: Je kunt zelfs jezelf verrassen door iets te doen dat je normaliter nooit zou doen. Dat is de beste verrassing van allemaal omdat je dit altijd zal bij blijven en kan gebruiken als een positieve bevestiging. Als je uiteindelijk één van je doelen hebt bereikt, laat het dan niet zomaar voorbij gaan zonder jezelf in de watten te leggen.Plaats een reactie