Hoe gsm kiezen?


Hoe gsm kiezen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Schrijf de toepassingen op die voor jou belangrijk zijn. Weten wat je wilt alvorens te gaan winkelen, zal helpen je te concentreren op je specifieke behoeften. Als je alleen gesprekken wilt maken en ontvangen, zal een gewone telefoon voldoende zijn. Als je het apparaat voor amusement wilt gebruiken, zal je een mobiele telefoon willen die foto’s kan nemen, muziek kan afspelen of spelletjes en applicaties kan downloaden. Om te e-mailen en je persoonlijke agenda bij te houden, ga dan op zoek naar een smart Phone.

Tip 2. Overweeg de prijs. Alvorens je verliefd wordt op een apparaat, maak een budget hoeveel je bereid bent te betalen. Dit kan helpen het aanbod minder breed te maken. Hou je aan je budget – goede telefoons zijn beschikbaar in een brede prijsklasse. Duur wil niet altijd zeggen dat het beter is, dus laat je niet overhalen door een verkooppraatje.

Tip 3. Concentreer je op de basis benodigdheden. Het is gemakkelijk je te laten verleiden door de ontelbare accessoires van de telefoon, maar zorg ervoor dat het de juiste dienst bied op plaatsen waar je de telefoon het meest nodig hebt. Kijk op kaarten die de bereikbaarheid aangeven om dit na te gaan. Enkele gewone maar heel belangrijke functies die je in overweging moet nemen zijn, de levensduur van de batterij en geluidskwaliteit. Lees de specificaties van het apparaat voor praattijd en stand by tijd. Ga bij een winkel langs om een test gesprek te maken met de apparaten die je misschien wil kopen, en kijk het gesprek en geluidskwaliteit zelf na.

Tip 4. Vraag om een objectieve opinie. Kijk op de website van je mobiele provider voor informatie over prijzen en beschikbaarheid. Maak een notitie van de apparaten die jij graag wilt en kijk dan op het web voor overzichten. Websites zoals Phone Scoop, CNET en Engadget geven uitgebreide overzichten over telefoons zonder je iets proberen te verkopen. Je kan een goed beeld krijgen hoe een telefoon werkt door enkele overzichten te lezen. Vraag vrienden en collega’s om hun opinie. Als een vriend in de buurt woont, heeft hij misschien goed advies over de apparaten die het best in jouw buurt werken.

Tip 5. Onderzoek de telefoon persoonlijk. Het is ok online te winkelen voor een telefoon, daar je zo vaak de beste koopjes tegenkomt, maar voor je een definitieve keuze maakt, ga naar een echte winkel om de telefoon persoonlijk te zien. Meeste winkels hebben demo telefoons zodat klanten ze kunnen uitproberen alvorens ze te kopen. Kijk of de telefoon stevig aanvoelt, gebruikersvriendelijk is en dat het al de functies heeft die jij wilt.

Tip 6. Vraag inlichtingen over de garantie. Eerlijke bedrijven staan achter hun product en mobiele telefoons zijn hierop geen uitzondering. Meeste mobiele telefoons hebben een garantie van een jaar dat verzekerd dat de telefoon zal hersteld of vervangen worden als hij niet werkt.Plaats een reactie