Hoe geraak je zwanger?


Hoe geraak je zwanger? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Gebruik een ovulatie- voorspellerkit. Er is slechts een beperkte tijd elke maand waarin u zwanger kunt worden, en dat is rond uw ovulatietijd. Het is geschat dat een vrouw elke maand tussen de 5 en 7 dagen vruchtbaar is. Ovulatie-voorspellerkits ontdekken luteiniserende hormonen, in het algemeen bekend als LH, in uw urine. Direkt voor het ovuleren ondervinden vrouwen een verhoging van de LH. Aangezien de kit deze stijging opspoort, kunt u vervolgens voorspellen dat u op het punt staat te ovuleren.

Tip 2 Heb sex op de dagen gedurende uw voorspelde ovulatiescherm. Om uw kansen te verhogen, heeft u sex direkt voor, gedurende en direkt volgens uw voorspelde ovulatiedatum.

Tip 3 Weest gezond. Vermijdt sigaretten, alcohol en drugs als u probeert om zwanger te worden. Al deze bestandsmiddelen hebben getoond de vruchtbaarheid te beinvloeden. Ter aanvulling, ze kunnen schade aanbrengen aan uw ongeboren baby als u zwanger bent geworden.

Tip 4 Eet een gezond, goed gebalanceerd dieet. Slechte voeding kan de vruchtbaarheidskansen verlagen. Let er op dat u een dieet rijk aan vruchten, groenten en vitamien eet. Alhoewel u een multi-vitaminen kunt nemen, is het verstandig om zoveel mogelijk voeding van vers voedsel te krijgen. Dit is waar, voor beiden, mannen en vrouwen, als geprobeerd wordt om zwanger te worden.

Tip 5 Heb plezier. Stress kan serieus uw kansen om zwanger te worden, verhinderen. Het proces om een baby te maken moet plezierig zijn, dus laat de druk om proberen zwanger te worden u niet afmatten. Wetende dat stress de ovulatie kan belemmeren en het sperma-aantal verlaagt, dus probeer ontspanningstechnieken op te nemen in uw dagelijks leven.Plaats een reactie