Hoe geld verdienen met youtube?


Hoe geld verdienen met youtube? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Ga naar de Youtube website en klik op ‘’Sign In’’. Vul je Google accountnaam en wachtwoord in en klik ‘’Sign In’’.

Stap 2 Klik op je gebruikersnaam en klik vervolgens op ‘’Settings’’ uit het dropdown menu dat verschijnt.

Stap 3 Klik op de ‘’Monetization’’ link onder de ‘’Channel Settings’’ koptekst en klik op ‘’Enable Monetization’’. Ook kun je jezelf bekend maken met de Guidelines en Information sectie van deze pagina, wat antwoord geeft op wat veelgestelde vragen over het geld verdienen met video’s.

Stap 4 Bezoek de Monetization pagina van Youtube en klik op ‘’Next’’. Als je Adsense account gelinkt is aan dezelfde email als je Youtube account, klik dan op de optie om de twee accounts te linken. Als dit niet het geval is, klik dan ‘’Use an Existing AdSense Account’ en vul het email adres in. Als je geen AdSense account hebt, klik dan op ‘’Create New AdSense Account’’ en vul de details in in de relevante tekstvlakken. Klik ‘’Next’’ wanneer je klaar bent.

Stap 5 Check elke dag je email en wacht op een bevestigingsmail van Youtube. Wanneer je het ontvangt, ga je naar je Youtube accountpagina en ga je naar het ‘’Edit’’ scherm van één van je video’s. Klik op de ‘’Monetization’’ tab, vink het ‘’Monetize With Ads’’ vakje aan en klik op ‘’Save Changes’’ om te beginnen met geld verdienen.Plaats een reactie