Hoe flirten?


Hoe flirten? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Begin met het werken aan je zelfvertrouwen. Het onderliggende succes van elke flirtpoging is zelfvertrouwen, de magische toverspreuk die er voor zorgt dat andere mensen jou willen leren kennen.

Tip 2: Blijf altijd glimlachen.

Tip 3: Houd wanneer je jezelf voorbereid om een flirtpoging te ondernemen er een speelse gedachtegang op na. Mensen die flirten zijn gezellig, charmant en zijn dol op spelen met anderen.

Tip 4: Geef om te beginnen een compliment aan een vreemdeling of een kennis over zijn of haar kleding, ogen, glimlach of gevoel voor humor.

Tip 5: Zorg voor een open en uitnodigende lichaamstaal: Maak oogcontact, raak zachtjes de hand of arm van de andere persoon aan wanneer je een verhaal vertelt en gooi je hoofd naar achteren wanneer je lacht.

Tip 6: Start een interessant gesprek. Heb je je tong verloren? Stel open vragen aan de persoon met wie je flirt over zijn of haar baan, woonplaats, familie, films die hij of zij onlangs gezien heeft of gedachten over een schilderij aan de wand.

Tip 7: Licht ook de sluier van jezelf op zodat je mensen nog meer redenen geeft om jou te mogen. Maar blijf niet herhaaldelijk over jezelf praten. Het doel is om te engageren en te intrigeren, niet om te vervelen.Plaats een reactie