Hoe extensions?


Hoe extensions? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Koop hair exensions in een kleur die bij jouw haar passen. Als je wil dat je extensions met je haar vermengen, koop dan een kleur die heel dicht bij je eigen haar zit. Als je een opvallend effect wil creëren met behulp van dunne clip-in extensions, dan moet je misschien een kleur kiezen die iets lichter of donkerder is dan je eigen haar. Extensions zijn ook beschikbaar in felle, kunstmatige kleuren zoals groen, blauw en paars. Als je extensions koopt die vastgelijmd moeten worden, zorg er dan voor dat je ook een lijmverwijderaar koopt.

Stap 2 Was je haar om het voor te bereiden voor de extensions. Gebruik shampoo, maar geen conditioner, want dit maakt je haar glad, waardoor het moeilijker wordt de extensions vast te maken. Gebruik geen stylingproducten die je haar olieachtig of vettig maken. Droog je haar volledig af.

Stap 3 Maak je haar bovenop je hoofd vast en laat een horizontaal laagje haar van zo’n 2 cm over, onderaan, achterop je hoofd.

Stap 4 Als je glue-in extensions gebruikt, maak de extension dan even lang als de breedte van je achterhoofd. Breng de extension lijm bovenop je hoofd aan. Wacht 30 seconden om de lijm te laten bevestigen en breng het aan op de haarwortels. Breng het niet aan op de hoofdhuid, zodat de extensions vrij kunnen bewegen met de rest van je haar.

Stap 5 Als je clip-in extensions gebruikt, oefen dan gewoon druk uit op de clip om het te openen, breng de kamtanden aan op de laag haar in een neerwaartse hoek en oefen druk uit om de haarclip weer dicht te maken. Clip-in extensions heb je vaak in kleinere stukjes, dus je zal meerdere extensions langs de horizontale laag moeten aanbrengen op het haar van je achterhoofd. Als je deze kleinere clip-in stukjes hebt, dan kan je je haar aan de zijkanten van je hoofd omhoog brengen en kan je ook stukjes op de voorkant aanbrengen.

Stap 6 Laat de rest van je haar weer hangen, zodat het de extensions bedekt. Knip extensions, zodat ze vermengen met je haar. Clip-in extensions zullen aan het eind van de dag verwijderd moeten worden, maar glue-in extensions kunnen gewassen, geborsteld en gedroogd worden samen met de rest van je haar, en dat voor meerdere weken. Wanneer je borstelt, zorg er dan voor dat je niet door de base van de extensions kamt, want dit kan ze los maken.Plaats een reactie