Hoe zet ik dreads?


Hoe zet ik dreads? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Stop voor 7 a 10 dagen met conditioner te gebruiken alvorens je de behandeling begint.

Stap 2. Meng ongeveer 1 soeplepel azijn met ¼ water. Spoel je haar met het azijn-water oplossing de dag dat je begint met het maken van je dreadlocks. Deze oplossing zal enig overblijfsel verwijderen dat de behandeling kan verhinderen. Je kan ook een shampoo kopen speciaal voor het verwijderen van overblijfselen in je haar, was je haar met deze shampoo.

Stap 3. Begin met droog haar. Neem een stukje haar ongeveer 1 duim (2.5 cm) van de wortel. Vlecht het haar strak aan.

Stap 4. Steek de rest van je haar achterover met een haar clip of doe er een elastiek bandje rond zodat je je kan concentreren op 1 stuk te gelijk. Kam het stuk gevlecht haar terug, te beginnen aan de wortel tot aan het uiteinde, en kam het dan terug naar de schedelhuid. Mensen met veel textuur in hun haar vinden misschien dat hun haar in de verwarde positie blijft na het vlechten en wat kammen, terwijl diegenen met minder textuur meer zullen moeten kammen.

Stap 5. Voeg na het kammen een scheutje deadlock styling was, bijenwas of haarcrème toe aan ieder haarstukje, vlecht het daarna opnieuw. Was zal vorm geven aan je dreads en helpen zodat iedere lok gevlecht blijft.

Stap 6. Maak ieder uiteinde van de dread vast met een elastiek bandje, laat een klein beetje haar uit steken. Deze stap zal het gevlecht haar op zijn plaats houden en zal je dreadlocks uiteindelijk ronde uiteinden geven. Maak de hele vlecht behandeling af over het hele hoofd.

Stap 7. Afhankelijk van je levensstijl of tijd die je hebt, kan je enkele stukken per dag doen of je hele hoofd in een keer. Vraag de hulp van vrienden om de dreadlocks achteraan je hoofd te vlechten.

Stap 8. Vlecht, kam en was op regelmatige basis zodat je dreads hun vorm behouden. Onthoud dat deze haarstijl veel onderhoud vraagt, dus werk eraan terwijl je tv kijkt, wanneer je muziek beluistert of eender wanneer je vrije tijd hebt.Plaats een reactie