Hoe een pup opvoeden?


Hoe een pup opvoeden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Breng jouw pup naar de dierenarts. Dit is een noodzakelijke stap wanneer je een huisdier aanschaft. Laat de dierenarts een check up op jouw pup doen en stel de mogelijke vragen over de benodigde medicijnen of prikken.

Stap 2: Geef je pup dagelijks te eten. Vind via de vorige eigenaar of de fokker wat voor soort voedsel de pup het best kan eten. Puppy’s moeten op zijn minst vier keer per dag eten. Dit zal afzakken tot drie keer per dag naarmate jouw pup ouder wordt.

Stap 3: Vul de voederbak vol met een klein beetje warm water. Puppy’s moeten beginnen met zacht voedsel voordat ze over gaan naar droogvoer naarmate zij ouder worden.

Stap 4: Geef af en toe een lekkernij aan je puppy. Pas het aantal voer dat je pup krijgt als je haar vaak een snoepje geeft. Dit helpt overgewicht voorkomen.

Stap 5: Begin meteen met het trainen van je pup. Je kunt er voor kiezen om zelf je pup te trainen of haar naar een puppy training school te brengen. Sommige eigenaren prefereren een training van huis uit zoals een kratten training.

Stap 6: Verzorg de vacht van je pup regelmatig. De manier van verzorgen is afhankelijk van de lengte van de vacht van je hond en het soort ras van de hond. Inspecteer de huid van jouw puppy nader wanneer je deze verzocht. Kijk goed of er huiduitslag of insecten beten te zien zijn.

Stap 7: Knip de teen nagels van je pup naar fatsoenlijke lengte. Vermijd het levende deel van de nagel aangezien deze een ader bevat. Je wilt niet dat de klauwen van je pup te lang worden aangezien dit de poten kan laten misvormen.Plaats een reactie