Hoe een pop maken?


Hoe een pop maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Borduur een mond, ogen en andere gelaatstrekken die u wilt op een groot stuk van de stof die u gebruikt voor de huid van de pop. Maak het poppen hoofd door te beginnen met een strak ingepakte bal van de vulling en het te omwikkelen met het stukje stof met het gezicht. Plaats het gezicht in een realistische positie op de hoofd-bal, en trek de stof strak. Stop een beetje van de vulling in de gebundelde stof, die de nek zal worden, en bind het stevig vast rond dit gebied.

Stap 2 Taken de vorm van een lichaam, zonder kop, op een stuk van de huid stof. Vouw de stof in de helft en snijd het lichaam uit, zodat u twee lichaam-vormige stukken heeft. Maak het poppen lichaam door de rechterkanten van deze stukken bij elkaar te leggen en het grootste deel langs de rand te naaien. Laat een groot gat voor de hals.

Stap 3 Vul het lichaam vrij strak, want de pop zal losser worden naarmate er mee gespeeld wordt. Zorg ervoor dat de vulling helemaal in de handen en voeten komt. Stop de nek van de pop (het deel onder de das) in het gat in het lichaam. Bevestig het lichaam om de nek en sluit alle resterende gaten met hand steken.

Stap 4 Naai het haar. Rijg een grote naald met een lang stuk garen en maak een kleine steek door de hoofdhuid. Knip de draad af, zodat er een stuk van de lengte van het haar dat u wilt achterblijft op elk uiteinde van de steek. Bind de twee uiteinden van de garen dicht bij de hoofdhuid van de pop vast, zodat het haar er niet uit getrokken kan worden. Herhaal dit zo vaak als u wilt om een volle haardos te creƫren. U kunt ook beginnen met het maken van vrij lang haar, en het dan afknippen tot de lengte die u wilt.

Stap 5 Maak eenvoudige kleren voor de pop met restjes van verschillende stoffen. Maak een paar verschillende outfits als u genoeg tijd en stof heeft.Plaats een reactie