Hoe moet je lampionnen maken?


Hoe moet je lampionnen maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Vouw het papier in de lengte en maak er een scherpe plooi in. Gebruik een schaar om langs de gevouwen randen te knippen, begin en stop ongeveer 2.5 cm(1 inch/duim) van de randen. Maak zoveel sneden als je zelf wil, maar zorg ervoor dat je ze gelijk maakt.

Stap 2. Open het papier. Als je ontwerpen aan je lantaarn wilt toevoegen, doe dit dan nu. Overweeg om stukjes lint aan ieder uitgesneden stuk te kleven, of schilder een afbeelding op het papier om een andere look toe te voegen.

Stap 3. Rol de lantaarn samen, kleef de stukjes van 2.5 cm (1 inch/duim) samen. Hou ze samen met 2 paper clips tot het droog is. Meet een stuk lint of visdraad af en kleef het aan de bovenkant van de lantaarn zodat je het kan ophangen.

Stap 4. Meet de doorsnede van je lantaarn en snij een gepast stuk dun karton uit. Zorg ervoor om er kleine labeltjes aan te hangen die je aan de lantaarn kan kleven. Laat het project opnieuw drogen.

Stap 5. Plaats een klein lichtje met batterijen op het kartonnen grondvlak en knip het aan. Als je liever een kaars zou gebruiken, ga dan naar Candle Help’s website voor richtlijnen voor een andere lantaarn. Overweeg om nog enkele lantaarns meer te maken om in je huis op te hangen, en zo een beetje een internationale smaak aan je decor geeft.Plaats een reactie