Hoe een eigen T-shirt bedrukken


Hoe een eigen T-shirt bedrukken? Wij zochten het voor je uit:

Iedereen draagt graag unieke kleding die past bij zijn of haar persoonlijkheid. Maar moet je om zelf unieke kleding te ontwerpen aan de slag met schetsboek en naaimachine? Nee hoor. Gelukkig is er ook een eenvoudigere manier om unieke kleding zoals een T-shirt te maken, en dat is door deze te laten bedrukken. Hoe eenvoudig dat dan is? Een T-shirt bedrukken doe je in de volgende vier stappen.

Stap 1: Welk T-shirt wil je bedrukken?

Wil je kleding laten bedrukken dan begint het meestal met het selecteren van een bepaald kledingstuk. Om te zorgen voor een mooie pasvorm, zijn er voor heren en dames vaak afzonderlijke collecties. Ben je daarnaast op zoek naar een T-shirt met ronde of V-hals, korte of lange mouwen of misschien wel een chique poloshirt?

Stap 2: De juist maat kiezen

Bij het online aanschaffen van kleding is het altijd belangrijk naar de maattabel te kijken voor de juiste maat. Veel mensen bestellen online vaak meerdere maten zodat ze deze rustig thuis kunnen passen. Vervolgens retourneren ze de artikelen die niet de juiste maat hebben. Bij kleding die gepersonaliseerd is met een eigen bedrukking is dit echter niet kosteloos mogelijk, dus is het zaak direct de goede maat te selecteren.

Stap 3: Welke kleur moet het T-shirt hebben?

Fijn aan het zelf ontwerpen van kleding is dat je zelf de kleur kunt kiezen, en niet afhankelijk bent van de kleding die in winkels hangt in bepaalde kleuren. Heb je zelf een lievelingskleur, die altijd terugkomt in je kleding? Of liever een kleur waarmee je de laatste modetrend volgt? Trendy kleuren voor de lente en zomer 2017 zijn bijvoorbeeld primrose geel, fel of meer een zachte tint roze, of kleur van het jaar 2017 volgens Pantone: Greenery.

Stap 4: Een mooie bedrukking met tekst of afbeelding ontwerpen

Het ontwerp van de kleding kan uit zowel tekst als een afbeelding bestaan. Belangrijk is het om in ieder geval een bedrukking te kiezen die voldoende contrasteert met de kleur van de kleding, anders is deze niet goed zichtbaar. Ook moet de bedrukking groot genoeg zijn, anders valt deze haast niet op. Afbeeldingen ontwerpen is mogelijk met behulp van bijvoorbeeld Photoshop of Corel Draw, maar je kunt natuurlijk ook een leuke foto uploaden.

Bij Digitransfer.be kun je ook andere kleding laten bedrukken. Naast T-shirts bestaat het assortiment bijvoorbeeld uit sweaters, hoodies en polosweaters voor zowel dames als heren, maar kun je ook baby- of kinderkleding bedrukken.Plaats een reactie