Hoe shirt bedrukken?


Hoe shirt bedrukken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Kies een T-shirt transfer papier dat compatibel is met het type printer dat jij hebt (of een laser printer of een inkjet printer) en de kleur van het T-shirt dat je wilt gebruiken (licht of donker).

Stap 2: Open de afbeelding die je op jouw T-shirt wilt drukken in jouw photo editing software. Minimaliseer of pas de afbeelding zodanig aan zodat deze op het T-shirt transfer papier past.

Stap 3: Draai de afbeelding horizontaal om als je wilt dat de afbeelding hetzelfde eruit ziet op het T-shirt als op jouw computer scherm aangezien het transformatie proces er voor zorgt dat de afbeelding er omgekeerd uitkomt.

Stap 4: Druk de afbeelding op normaal papier af om er zeker van te zijn dat het eruit ziet zoals jij dat wilt. Maak aanpassingen aan indien nodig.

Stap 5: Stop èèn vel van T-shirt transfer papier in jouw printer volgens de inlaad instructies van jouw printer. Het kan zijn dat je een speciale inlaad bak of een bak dat bedoelt is voor meerdere doeleinden moet gebruiken en dat je al het overige papier van de bak moet verwijderen.

Stap 6: Druk de afbeelding af op het T-shirt transfer papier. Snij al het transformatie papier dat niet nodig is langs de afbeelding af indien nodig.

Stap 7: Plaats een schoon en droog katoenen T-shirt op een strijkplank of een stevig, hitte bestendig oppervlak.

Stap 8: Schakel het strijkijzer op een hoge temperatuur in of stel deze in op de katoen stand. Maak enige kreukels in het T-shirt glad en strijk indien nodig.

Stap 9: Plaats het transfer papier dat gestreken moet worden op het T-shirt met de kant van de afbeelding naar beneden. Strijk deze op zijn plek volgens de instructies van de transfer papier fabrikant. Voor de meeste transfer papier vellen geldt dat je elke plek van het papier slechts voor enkele seconden moet strijken. Zorg ervoor dat je elke plek van het papier strijkt zodat de hele afbeelding overgebracht wordt op het T-shirt.

Stap 10: Laat het transfer papier enkele seconden of het tijdsduur dat aangeraden wordt door de fabrikant van het transfer vel en trek voorzichtig de achterkant van het papier vel van het T-shirt af.Plaats een reactie