Hoe scannen?


Hoe scannen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Zet jouw alles-in-èèn printer en jouw computer aan. Controleer de verbindingen tussen beide machines.

Stap 2: Til de bovenste deksel van de printer op. Bestudeer het scan oppervlak en de onderkant van de deksel op stof en vingerafdrukken.

Stap 3: Plaats het document dat jij wilt scannen met de bovenkant naar beneden gericht op de glasplaat. Gebruik de markeringen om je te helpen bij het document binnen het juiste vierkant te plaatsen. Deze kun je meestal aan de rand aan de linkerzijde van de scan plaat vinden.

Stap 4: Sluit de bovenste deksel van de printer geleidelijk zodat het document niet van positie verschuift.

Stap 5: Kies een scan resolutie. Des te hoger het dpi (punten per inch), des te scherper en meer gedetailleerd de resulterende afbeelding.

Stap 6: Druk op de “Scan” knop. Het kan zijn dat je dit op de printer zelf moet drukken of op jouw computer.

Stap 7: Bestudeer de scan weergave van jouw scan taak op jouw computer. Afhankelijk van jouw alles-in-èèn printer en van de software, moet je misschien een actie uitvoeren zodat de computer jouw de scan weergave laat zien.

Stap 8: Pas de afbeelding aan wanneer deze op jouw computer te voorschijn komt indien je aanpassingen wilt maken. De scan software die je gebruikt kan het eventueel mogelijk maken om het uiteindelijke resultaat te vergroten, van maat te veranderen of op een andere manier te manipuleren.

Stap 9: Accepteer de scan en sla deze op. Berg het originele document op een veilige plek.Plaats een reactie