Hoe airprint?


Hoe airprint? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Zet je Airprint printer aan. Veel recente printers hebben draadloze printmogelijkheden. Kijk de handleiding van je printer na of contacteer de fabrikant om na te gaan of jouw printer AirPrint ondersteunt.

Stap 2. Kijk je draadloze router na om zeker te zijn dat het verbonden is met het internet. Noteer de naam en wachtwoord van je draadloos netwerk.

Stap 3. Verbind je printer met het draadloze network. Meeste printers bieden een instelling wizard aan om je door de procedure te leiden. Geef de naam en wachtwoord van je netwerk in en maak een verbinding.

Stap 4. Verbind je iPod Touch op hetzelfde netwerk als de printer.

Stap 5. Ga naar het document, webpagina of een ander ding dat je van je iPod Touch wilt afprinten. Toets op het actie icoon, dit lijkt op een vierkant met een naar rechts wijzende pijl in het midden. Het actie icoon is meestal te vinden in het midden van de grafieken balk
onderaan je scherm.

Stap 6. Druk op het “Print” icoon op het iPod scherm. Kies de naam van je printer uit de lijst en toets opnieuw op het “Print” icoon. Wacht tot het document begint te printen.Plaats een reactie