Hoe eelt verwijderen?


Hoe eelt verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Begin de pedicure door de voeten in warm water te weken. Dit voelt niet alleen echt goed, maar het maakt ook de huid zacht, en maakt het makkelijker om eelt te verwijderen. Week uw voeten 10 tot 15 minuten.

Stap 2 Breng een eeltverzachter aan door dit op de ruwe delen van uw voet te wrijven. U kunt eeltverzachter bij elke plaatselijke drogist of salon kopen.

Stap 3 Maak uw puimsteen nat.

Stap 4 Wrijf de puimsteen over uw voet met een krachtige cirkelvormige beweging. Als u een zware eeltophoping heeft, spoel dan uw voet regelmatig door deze weer in het water te dopen. Spoel eveneens de puimsteen om het weer nat te maken en de dode huid te verwijderen.

Stap 5 Herhaal dit proces net zolang als nodig is om alle droge en dode huid van uw voet te verwijderen. Als dit de eerste keer is dat u dit gedaan heeft, is het misschien nodig om het te herhalen en uzelf verscheidene dagen een pedicure te geven om het gewenste effect te bereiken.

Stap 6 Laat uw voeten door en door drogen en breng een kwaliteits- vochtinbrengendelotion aan. Herhaal dit proces dagelijks voor mooie, gezonde voeten.Plaats een reactie