Hoe doe je acrylnagels?


Hoe doe je acrylnagels? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Was je handen en laat je cliënt hetzelfde doen. Geef de klant handcrème.

Stap 2: Knip en vijl de nagels bij.

Stap 3: Gebruik een zachte vijl om de natuurlijke schijn van de nagels (de bovenste laag van de nagel) te verwijderen in de richting van de nagelgroei.

Stap 4: Duw de nagelriem voorzichtig in. Het is in sommige gevallen aan te raden om jouw cliënt eerst haar nagels te weken zodat deze meer vormbaar zijn.

Stap 5: Bereid de nagelplaat voor door een voorbereidende laag aan te brengen om vocht en olie van de nagel te verwijderen.

Stap 6: Kies nageltopjes uit als je een Franse manicure uitvoert en breng deze met een bindmiddel aan. Houd de nageltop 5 seconden lang op haar plek.

Stap 7: Knip de top af op de lengte naar keuze en vijl deze in de gewenste vorm.

Stap 8: Voeg de grondlaag toe aan de natuurlijke nagel en laat deze laag opdrogen totdat de laag de kleur van kalk heeft.

Stap 9: Dip je borstel in monomeer en zwiep. Maak de borstel plat op een stukje keukenpapier om deze vorm te geven en overtollig vloeistof te verwijderen. Trek met de borstel een lijn door het poeder om een korrel te grijpen.

Stap 10: Begin in het midden van de nagel op de glimlach lijn en druk de kraal en de borstel op de nageltop. Druk beide kanten van de korrel en de borstel plat op de top.

Stap 11: Herhaal deze stap voor alle nagels en laat de nagels daarna drogen. Vijl overtollig acryl weg voordat je begint met verven.Plaats een reactie