Hoe french manicure?


Hoe french manicure? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Ga langs een drogist of beauty supply center om je materialen en gereedschappen aan te schaffen: base en top coats, nagelstickers, neutrale- en witte nagellak. Neutrale nagellakken zijn erg licht van kleur, pure tinten met een roze, beige of perzik ondertoon. Je kan ook een handig alles in 1 pakket aanschaffen.

Stap 2 Knip, vijl en breng je nagels in vorm. Verzorg je nagelriemen, was daarna je nagels en maak ze goed droog. Breng de base/top coat aan en laat ze drogen.

Stap 3 Plak de sticker op het deel van de nagel onder het uiteinde dat niet wit gelakt hoeft te worden, en volg hierbij de natuurlijke vorm. Nu kan je nauwkeurig en zonder moeite een mooi wit randje aanbrengen.

Stap 4 Bepaal aan de hand van de lengte van je nagels waar je de nagelsticker aanbrengt. Hoe langer de nagel, hoe langer het witte randje zou moeten zijn. Zorg ervoor dat het boogje van de sticker glad en afgerond is, zodat alle nagelranden ongeveer dezelfde lengte hebben.

Stap 5 Lak elke nagelrand wit door met het kwastje vanaf de bovenkant van de sticker naar het uiteinde van de nagel toe te strijken. Zorg ervoor dat er geen witte nagellak op de nagel onder de sticker komt. Laat de nagelranden drogen.

Stap 6 Verwijder alle stickers. Verwijder eventuele kleefresten door zachtjes te wrijven met een in alcohol gedrenkt wattenstaafje.

Stap 7 Breng twee lagen neutrale nagellak aan, en laat de eerste laag drogen voordat je de tweede laag aanbrengt. Eindig met een dunne laag base/top coat.Plaats een reactie