Hoe nailart?


Hoe nailart? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Zorg ervoor dat je nagels gezond en niet te lang zijn voordat je begint met het maken van ontwerpen ter versiering van je nagels. Knip of vijl indien nodig eerst je nagels voordat je begint. Verwijder ook oude nagellak als dat nog steeds op je nagels te zien is. Nail Care Plus is het ideale nagelverzorgingspakket om je nagels te fatsoeneren met als resultaat een uitstekende manicure en pedicure. Daarnaast is er ook het nagelverzorgingspakket Seacret. Dit pakket zorgt ervoor dat jouw nagels de juiste voedingstoffen krijgen om gezond te blijven. Je kunt meer over deze pakketten lezen op het Internet.

Stap 2: Maak een keuze tussen welke producten je wilt gebruiken om je nagels te versieren. Je kunt er voor kiezen om speciale potloden of borstels voor het versieren van nagels te gebruiken. Debra Lynn’s set met borstels voor het versieren van nagels is een mooie collectie van borstels die gebruikt kunnen worden voor het versieren van nagels. Het is ook aan te raden om door je nagellak collectie heen te gaan en jouw favoriete kleuren te kiezen voordat je begint met het maken van ontwerpen.

Stap 3: Bedenk hoe jij wilt dat jouw ontwerpen er uit komen te zien. Je kunt besluiten om je eigen ontwerpen te gebruiken of je kunt ook gebruik maken van professionele nagelversiering ontwerpen. Je kunt er zelfs voor kiezen om op het Internet te zoeken naar bijvoorbeeld een handleiding voor het ontwerpen van een bloemetjes figuur op jouw nagels. De keuze ligt aan jou.

Stap 4: Breng met een borstel een grondlaag aan op je nagel. Deze grondlaag kan een transparante, neutrale kleur zijn maar kan ook een ondoorzichtige kleur zijn. Je kunt er ook voor kiezen om een tweede laag over de eerste grondlaag aan te brengen om zo de kleur te versterken. Laat je nagels drogen nadat je de grondlaag hebt aangebracht.

Stap 5: Steek de borstel in het potje met nagellak en zorg ervoor dat de nagellak evenredig over de borstel verdeeld is. Je wilt niet dat dikke klonten van nagellak jouw kunstwerk verpesten. Als dit de eerste keer is dat je een kunstwerk voor je nagels maakt, zorg er dan voor dat je het niet te moeilijk maakt. Maak niet ontwerpen die te druk zijn. Laat je nagels nadat je klaar bent eerst drogen voordat je verder gaat.

Stap 6: Bescherm jouw nieuwe nagelversieringen met een doorzichtige bovenlaag van nagellak. Breng deze doorzichtige laag om de twee of drie dagen opnieuw aan en wees voorzichtig wanneer je een blikje frisdrank opent, aan het sporten bent of andere activiteiten die je kunstwerk kunnen verpesten. Draag handschoenen wanneer je in de tuin bezig bent of met aarde aan de slag gaat.Plaats een reactie