Hoe delete ik facebook account?


Hoe delete ik facebook account? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Ga naar de Facebook homepage en log in door het e-mailadres en wachtwoord in te vullen waarmee je je account hebt geregistreerd. Druk, als je je wachtwoord bent vergeten, op de “Log in” knop en volg de link om je wachtwoord te resetten.

Stap 2: Ga naar de “Mijn Account” pagina door de link uit het menu te volgen.

Stap 3: Volg de “Click Here” link onder het kopje Deactive Account. Je zult nu een kort formulier te zien krijgen. Deze moet je eerst invullen voordat je je account kunt sluiten.

Stap 4: Geef aan Facebook waarom je je account sluit. Selecteer één van de radioknoppen naast de mogelijke redenen om je account te deactiveren. Er is ook ruimte om commentaar achter te laten.

Stap 5: Kies of je verder nog Facebook e-mails wilt ontvangen. Zelfs als je Facebook pagina gedeactiveerd is, kun je nog steeds uitgenodigd worden voor evenementen of verzoeken krijgen om aan een groep deel te nemen. Als je helemaal geen e-mails meer van Facebook wilt ontvangen, zet dan een vinkje neer.

Stap 6: Druk op de “Deactivate” knop. Je zult nu doorverwezen worden naar een pagina waar het deactiveren van je account bevestigd wordt.Plaats een reactie