Hoe definitieve ontharing?


Hoe definitieve ontharing? Wij zochten het voor je uit:

electrolyse

Stap 1 Neem contact op met een gerenommeerde electrogolist in uw omgeving om een afspraak te maken. Laat het kantoor weten welk soort haar u wilt verwijderen en van welk deel van uw lichaam. Vraag hoeveel het kost om het te te laten verwijderen.

Stap 2 Houdt uw huid vochtig voor uw eerste electrolyse-behandeling gericht op en rond de directe plaatsen waar de electrolyse gedaan zal worden. Vermijdt langdurige blootstelling aan de zon of chemicalien, welke uw huid uitdrogen.

Stap 3 Maak vervolg-afspraken totdat al het ongewilde haar is verwijderd. U zult verscheidene electrolyse-sessies nodig hebben, afhankelijk van de hoeveelheid haar dat u wilt verwijderen, de haardikte en waar het haar zich bevindt op uw lichaam. Ga door met het vochtig houden van uw huid voor en na elke electrolyse-sessie.

Laser Ontharing

Stap 1 Neem contact op met een gerenommeerde huidarts in uw omgeving om een afspraak te maken. Laat het kantoor weten welk soort haar u wilt verwijderen en van welk deel van uw lichaam. Vraag hoeveel de behandeling kost en maak een afspraak voor een consult of voor uw eerste behandeling.

Stap 2 Vermijdt bruin worden en zonder-zon bruinworden produkten tot zes weken voor uw eerste laser ontharings-behandeling. Breng zonnecreme aan op blootgestelde huid voortdat u naar buiten gaat en gebruikt lotions en crèmes om uw huid vochtig te houden. Door uw huid soepel te houden zal dit helpen om irritatie en andere bijverschijnselen, veroorzaakt door de laser-behandelingen te voorkomen.

Stap 3 Woon uw eerste laser-ontharingsbehandeling bij. De duur van elke behandeling hangt af van de grootte van de behandelde plaats en de dikte van het haar op die plaats. In het algemeen, elke laserbehandeling vermindert 10 tot 25 procent haar, volgens de American Academy of Dermatology.
Stap 4 3 Maak vervolg-afspraken totdat al het ongewilde haar is verwijderd. Vervolg-laserbehandelingen worden doorgaans met vier tot acht weken tussentijd gepland. U zult verscheidene laserbehandelingen nodig hebben , afhankelijk van de hoeveelheid haar wat u verwijderd wilt hebben. Ga door met het vochtig houden en beschermen van uw huid tussen de behandelingen.Plaats een reactie