Hoe brazilian wax doen?


Hoe brazilian wax doen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Start met het trimmen van haar tot een halve cm, of laat het groeien tot dat punt. Wax blijft niet plakken aan haar wat korter is dan dat en zal alleen pijnlijk en ineffectief zijn voor verijdering. Haar wat langer is dan een halve cm. is te lang om aan de bikini wax te blijven plakken.

Stap 2 Pak al je spullen en vind een plek om de wax te kunnen doen. Bereid je voor op de behandeling door het gebied te reinigen en goed te droge. Wax zal niet plakken op een natte huid dus het is belangrijk om de huid volledig te drogen. Breng vervolgens baby poeder aan op het gebied dat gewaxt gaat worden, dit kan voorkomen dat de wax blijft plakken aan de huid terwijl het haar wordt verwijdert.

Stap 3 Zit op de rand van het bad of toilet en leun ver genoeg naar achteren om bij het hele gebied te kunnen komen. Verzeker jezelf dat de wax warm is, maar niet te heet. Test de temperatuur aan de binnenkant van de arm om de juiste temperatuur te vinden en te voorkomen dat de huid verbrand.

Stap 4 Neem een stokje en breng een dunne laag wax aan op de bikinilijn in de richting van de haargroei. Doe kleine delen om te voorkomen dat de wax snel droogt en verwondingen veroorzaakt. Plaats vervolgens een strip over de warme wax en wrijf dit goed op zijn plaats in de richting van de haargroei. Wanneer de strip éénmaal is geplaatst, trek je de huid strak en trek je de strip zo snel als je kunt eraf in de tegenovergestelde richting waarin je haar groeit.

Stap 5 herhaal dit proces totdat alle haar weg is, en behandel het na met een kalmerende creme met een watje. Deze cremes kalmeren en verzachten de geïrriteerde huid en voorkomen ingegroeide haren. Baby olie kan helpen om deeltjes wax te verwijderen die op de huid is achtergebleven.Plaats een reactie